L’Alcaldesa de Sitges visita Cooperativa Vallpineda

L’alcaldessa de l’ajuntament de Sitges, Aurora Carbonell, es va reunir dilluns passat amb diversos membres del Consell Rector de Cooperativa Vallpineda entre els quals hi figuraven el vicepresident, Xavier Cuyàs, acompanyat de Lluís Villar, Carles Capa i Imma Canales. El procés de recepció urbanística del sector Sitges està en marxa i des del Consell Rector es col estendre ponts amb el Consistori per aconseguir que aquest procés sigui tan asequible com sigui possible per als nostres veïns.

A la reunió també hi van anar alguns veïns del sector de Sitges, que van tenir uns minuts per compartir amb l’alcaldessa algunes de les preocupacions. Per part seva, Carbonell ha assegurat que l’Ajuntament de Sitges està obert a parlar sobre aquest important assumpte i que sens dubte hi ha moltes coses pendents de concretar i que ara amb l’entrada del nou Consell Rector és un bon moment per “normalitzar relacions” amb Vallpineda .

Aurora Carbonell va venir acompanyada del responsable d’Urbanisme, Eduardo Terrado, amb qui es reunirà el Consell Rector de Vallpineda per tractar el tema de la recepció urbanística del sector Sitges aquesta mateixa tarda.

Previous Pagament del 4º trimestre de la Quota de Cooperativa