Posem en marxa l’Àrea Privada dels socis

Ja tenim en marxa la nova ÀREA PRIVADA online al web de Cooperativa Vallpineda. És una oficina virtual, exclusiva per als socis i que permet consultar i compartir documents de manera fàcil i ràpida. Per accedir a aquesta oficina virtual només cal clicar al botó ÀREA PRIVADA a la part superior dreta del menú del web oficial (veure imatge) o fer servir aquest enllaç directe.

Entre d’altres, a l’ÀREA PRIVADA ja es pot trobar la informació, actes i àudios de les dues últimes Assemblees celebrades el 2023. Properament, s’anirà completant la informació per a que el soci pugui consultar-la com un arxiu. Cada cooperativista podrà visualitzar dues carpetes dins de la seva àrea privada, una amb informació comuna («cooperativa-socis») i una altra per a informació privada («home»).

Àrea Privada, pas a pas:

  1. Aquesta setmana rebran un mail de news@vallpineda.cat al compte amb què estan enregistrats a la BBDD de Cooperativa Vallpineda (si us plau, revisin la seva safata d’spam).
  2. Aquest mail us dirà que activeu el compte de l’Àrea Privada. L’usuari serà sempre el DNI de cada soci. El sistema atorga una contrasenya per defecte que cal canviar obligatòriament.
  3. Un cop iniciada la sessió, podreu veure una carpeta principal: «File Station», dins d’aquesta carpeta hi haurà dues subcarpetes: «cooperativa-socis» (per a informació comuna) i «home» (documentació individual, límit 300 MB).
  4. A la carpeta «cooperativa-socis» ja s’ha pujat la informació de les dues assemblees celebrades el 2023: àudios, actes i presentacions.
  5. El sistema contempla una aplicació per accedir directament a l’Àrea Privada des del mòbil mitjançant l’app DF File. Aquesta app pot instal·lar-se a telèfons Android i iOS (iPhone).
  6. També compta amb les funcions de xat i calendari col·laboratiu, on es poden compartir esdeveniments i missatges directes entre els socis de Cooperativa.

Vídeos tutorials

Per al llançament de l’Àrea Privada s’han publicat diversos vídeos tutorials a Youtube on s’explica, pas a pas, com funciona l’Àrea Privada. Actualment hi ha publicats cinc vídeos temàtics:

– Puesta en marcha inicial
– App para el móvil
– App para escritorio en PC Windows
– Calendario social
– Chat colaborativo

En el següent vídeo s’explica tot el necessari sobre com activar el compte privat de l’Àrea Privada dels socis de Cooperativa Vallpineda:

https://youtu.be/NmD_1wAoIrQ?si=GUIcPMJUTYhc8Ev9

En cas de qualsevol pregunta, no dubtin en contactar amb info@vallpineda.cat (assumpte: àrea privada)

Previous Resum: II Assemblea de Socis 2023 (extraordinària)