Per un Halloween segur a Vallpineda

Aquest dimarts 30 d’octubre a la tarda és vespra de Tots Sants… i Halloween. Com ha passat els últims anys a Vallpineda, aquest any s’espera que hi hagi un gran nombre de persones, sobretot nens, pels carrers de la nostra urbanització. Per això, des de Cooperativa, es demana als veïns que circulin amb cotxe per la urbanització que siguin molt curosos, redueixin la velocitat i estiguin atents.

Halloween és gairebé per definició una celebració de carrer i, per tant, és fonamental estar molt atents. A més, amb el canvi horari, a partir de les 18h de la tarda ja es fa fosc i és important que tots siguem prudents circulant amb els nostres vehicles pels carrers de Vallpineda.

Cooperativa no organitza cap Halloween a Vallpineda. Igual que l’any passat, únicament s’ha encarregat de comprar llaminadures per a la festa infantil que se celebrarà al Bar La Terraza a partir de les 18:30h. La resta d’esdeveniments, rutes o organitzacions relacionades amb Halloween són iniciatives privades, en què els menors aniran acompanyats pels pares.

De tota manera, i coneixedora d’almenys una gran celebració dimarts a la tarda-nit, Cooperativa donarà indicacions a la seguretat privada de la urbanització perquè indiqui als vehicles que, per favor, circulin amb molta precaució.

Previous Resum de la sessió informativa sobre Fondat S.A.