Missatge del President del Consell Rector

Vallpineda és una urbanització de gran tradició, situada a un emplaçament privilegiat entre Sitges i Sant Pere de Ribes. El Consell Rector, orgarn de govern de la Cooperativa de Serveis, treballa per millorar y actualitzar els equipaments i serveis del nostre barri. Per fer-ho posible, Ens agradaria molt comptar amb la col·laboració de socis i veïns. Pel futur de Vallpineda!

Alexsandro Lyra dos Santos President del Consell Rector de Cooperativa Vallpineda

Socis

Els propietaris de Vallpineda són socis de Cooperativa i paguen una quota amb la que es financen serveis essencials de la urbanització. Cooperativa s'encarrega, entre d’altres, del subministrament d'aigua, vigilància privada, jardineria, manteniment, neteja, club esportiu...

Vallpineda

Vallpineda és una de les urbanitzacions més antigues de la zona propera a Sitges. Els primers terrenys es van comprar a principi dels anys seixanta. El club esportiu es va inaugurar el 1966. La societat Cooperativa és va fundar el 1970 per proporcionar aigua potable i d’altres serveis bàsics.

El Club

El club esportiu és l’emblema de Vallpineda. Les seves instal·lacions van acollir grans concerts i tornejos de tennis a finals dels seixanta. Actualment disposa de piscina, pistes de tennis i pàdel, frontó i gimnàs. El club és obert al públic amb descomptes pels socis de Cooperativa.

Competèncias i
serveis de Cooperativa

Aquests són els serveis que actualment gestiona Cooperativa a l’urbanització de Vallpineda.

Club Esportiu
Vallpineda

Fondat S.A. és la propietària y gestora de les instal·lacions esportives de Vallpineda. Cooperativa té el 83,7% de les accions d’aquesta empresa i controla la gestió del club esportiu mitjançant el Consell Rector.

Treballem per als socis
i veïns de Vallpineda

Una plantilla de 16 persones treballa actualmente a Cooperativa i Fondat. La part d’oficines es dedica a tasques administratives, gestió de proveïdors, facturació, la recepció i les eserves del club esportiu; mentre que els encarregats de Manteniment es dediquen a tasques de recollida d’escombraries, neteja dels carrers i petities reparacions, entre d’altres feines. Tot aquest equip està dirigit per la Gerent qui s’encarrega de la direcció i distribució de les càrregues de treball.

Agenda i Informació

Segueix l'agenda d'esdeveniments i Sessions Informatives de gran interès per als socis propietaris.

Consell Rector

El actual govern de Cooperativa Vallpineda consta de cinc membres. Van guanyar les eleccions a l’assemblea d’octubre de 2022 i, per tant, el seu mandat finalitzarà a l'octubre de 2026.

Qui és soci de Cooperativa?

Segons els Estatuts, el propietari d’un inmoble a Vallpineda és soci de Cooperativa. En el cas de més d’un propietari, tots ells poden anar a les assemblees, però només un tindrà dret a vot. De la mateixa manera, qui sigui propietari de més d’una vivenda a la urbanització només disposarà d’un vot, ja que tindrá un únic número de soci.

Quines avantatges té ser soci de Vallpineda?

Fins que Vallpineda no sigui recepcionada totalment pels ajuntaments, Cooperativa és l’empresa que proporciona serveis essencials com la neteja dels carrers, l’aigua potable, la jardineria i cura dels arbres, la seguretat privada… Els socis disposen també d’avantatges i descomptes en el club esportiu, inclós l’entrada de franc a la piscina.