Torna el punt verd portàtil per a residus selectius

La deixalleria portàtil es col·locarà davant de les oficines de Cooperativa cada primer divendres de mes i estarà operativa durant tot el cap de setmana.

El proper 4 d’agost (divendres), l’ajuntament de Sant Pere de Ribes tornarà a instal·lar els contenidors d’escombraries mòbils de recollida de residus selectius. Es recupera així una iniciativa que havia estat fora de servei per motius tècnics. Aquests contenidors mòbils es col·locaran, a partir d’ara, el primer cap de setmana de cada mes: de divendres a dilluns al matí.

Aquest punt verd inclou una sèrie de contenidors portàtils on classificar diversos tipus de deixalles i escombraries: bateries i piles, càpsules de cafè, cartutxos d’impressores, carregadors de telèfon, aerosols, bombetes, oli de cuina… Els contenidors portàtils es col·locaran a continuació de la bateria de contenidors que hi ha davant de les oficines de Cooperativa, al carrer Santíssima Trinitat. L’Ajuntament senyalitzarà verticalment i horitzontalment la zona per evitar que aquesta zona estigui clar de vehicles.

Previous Resum: I Assemblea general de socis 2023