Segona assemblea al novembre i noves sessions informatives

El Consell Rector de Cooperativa anuncia el calendari de treball per a l’últim trimestre de l’any que inclou la celebració d’una segona assemblea aquest any, el 25 de novembre.

Abans d’aquesta segona assemblea general, es convocaran dues sessions informatives sobre aspectes importants per als veïns de Vallpineda. L’objectiu d´aquestes reunions és compartir amb els socis la informació disponible sobre aquestes temàtiques abans de la celebració de l’assemblea de novembre. A la primera sessió informativa (6 d’octubre) es parlarà sobre la gestió de residus (nova normativa nacional, projectes dels ajuntaments, informe sobre les reunions amb els consistoris, etc.). Aquesta reunió serà especialment rellevant per als veïns del sector Sitges, ja que aquest ajuntament és el que més ha accelerat a proposar canvis que s’adaptin el sistema de recollida d’escombraries de Vallpineda a la nova llei.

La segona sessió (dijous, 19 d’octubre) respon al compromís que va adquirir el Consell Rector a l’assemblea de juny per tractar sobre Fondat SA. Recordem que aquesta és l’empresa que gestiona el club esportiu de Vallpineda. La sessió servirà per presentar el nou consell d’administració de l’empresa, detallar pressupostos i resultats d’explotació i, per descomptat, respondre a tots els dubtes que els socis vulguin exposar. Properament s’anunciarà el lloc exacte per a aquestes reunions (oficines de Cooperativa o saló del bar La Terraza). El Consell Rector anima els socis a assistir a aquests actes informatius i, per descomptat, a l’assemblea general de finals de novembre, a on es votaran aspectes importants sobre el govern de Vallpineda.

CALENDARI TARDOR 2023:

  • Divendres, 6 d’octubre a les 19h. RECOLLIDA D’ESCOMBRARIES
  • Dijous, 19 doctubre a les 19h. FONDAT.
  • Dissabte, 25 de novembre. II ASSEMBLEA GENERAL’23.

Atentament,
Consell Rector de Vallpineda

Previous Torna el punt verd portàtil per a residus selectius