Nova gerent i nova assesoria jurídica a Cooperativa

La nova gerent i el bufet Benazet Navarro ja treballen a Cooperativa Vallpineda. 

El Consell Rector de Societat Cooperativa Vallpineda informa els socis cooperativistes de dos canvis importants en l’organigrama de treball de la societat. En concret, des de dilluns passat 12 de desembre, comptem amb una nova Directora Financera, Montse Costa; una contrastada professional amb experiència en la direcció dequips de treball, formació financera i capacitat de lideratge.

Montse Costa és llicenciada en ADE, amb Postgrau i Màster en Direcció Financera i postgrau en Desenvolupament Directiu. A més, és políglota i domina el català, l’espanyol, l’anglès i el francès; cosa que millorarà la comunicació amb la comunitat de veïns de fora d’Espanya. Entre d’altres tasques, la nova directora s’encarregarà inicialment de supervisar la distribució de les càrregues de treball actual, tant del personal de manteniment com de l’administratiu, sempre amb l’objectiu de millorar les dinàmiques de treball, optimitzar recursos financers i oferir un millor servei als veïns.

També s’hi ha incorporat un bufet d’advocats nou que s’ocuparà d’assessorar i representar el Consell Rector tant en accions que tinguin a veure amb Cooperativa i amb Fondant (club esportiu). Benazet Navarro és un bufet amb seu a Sitges i està especialitzat en dret mercantil i processos administratius.

De moment, s’ha signat amb aquest bufet un contracte professional en base a una “bossa d’hores” que probablement arribarà fins al mes de març vinent i que servirà per posar en ordre tot el traspàs de poder i assumpció de funcions de l’actual Consell Rector. A partir d’aquí, i si és satisfactòria, aquesta relació professional es podria prorrogar en un format més estable de cara al futur.

Previous Cooperativa ofereix un nou equip jurídic als socis de Sitges