Nou sistema de consulta online de la facturació

Els veïns de Vallpineda ja poden veure i descarregar des del web les factures de la quota de Cooperativa i d’aigua que s’emeten trimestralment.

Els socis de Vallpineda ja compten amb un nou sistema per consultar via web la facturació que emet cada tres mesos Cooperativa Vallpineda. A través del web Vallpineda.erpontime.com podeu veure tot l’històric de les factures (quota trimestral i consum d’aigua) de cada soci. Per accedir a aquest portal en línia és indispensable disposar d’un login personalitzat (usuari i contrasenya). En aquest document s’explica de manera senzilla com crear aquest login per accedir a la plataforma Erpontime:

– Manual de consulta en espanyol
– Manual de consulta en català

Des de l’empresa proveïdora del program han avançat que és possible que el sistema tingui alguna petita errada o desajust, tant a la informació mostrada com a l’acreditació del sistema d’accés a la plataforma (mail o NIF no reconeguts). En aquests casos, des de les oficines de Cooperativa els atendran per resoldre aquests problemes de la manera més ràpida possible.

Previous MUNICIPALS 2023: Comunicat del Consell Rector