MUNICIPALS 2023: Comunicat del Consell Rector

Comunicat sobre les diverses reunions amb les candidatures que es presenten a les eleccions municipals de 28 de maig.

Tal com s’ha anat informant, els membres del Consell Rector de Cooperativa s’han reunit les darreres setmanes amb moltes de les candidatures que es presenten a les Eleccions Municipals convocades per al proper 28 de maig. Alguns veïns s’han interessat pel contingut d’aquestes reunions i eventualment sobre quin tipus de compromisos han pogut adquirir les candidatures sobre Vallpineda o altres urbanitzacions pendents de rebre. Totes aquestes reunions, però, s’han de veure com a actes de campanya en les que més enllà de l’intercanvi d’idees de futur i certa predisposició per conèixer la problemàtica de Vallpineda, no tenien com a objectiu arribar a cap mena de compromís en ferm.

El Consell Rector s’ha sentit còmode comentant la situació de la nostra urbanització amb els representants de totes les candidatures amb els que s’ha reunit, que han sigut moltes. Totes han mostrat interès, predisposició i ganes d’ajudar a solucionar els possibles assumptes pendents. Tot i això, per pura prudència i neutralitat institucional, l’òrgan de Govern de Vallpineda no pot entrar a valorar o recomanar el vot per cap de les candidatures de Sitges o Sant Pere de Ribes.

En tot cas, remetem als veïns que consultin els programes electorals dels partits on segurament trobaran propostes per a la qüestió de les urbanitzacions i recepcions urbanístiques pendents a la zona.

Atentament,
Consell Rector de Cooperativa Vallpineda

Previous La piscina de Vallpineda obrirà el 10 de juny