Nou servei de Vigilància i Seguretat a Vallpineda

Grup Barna Porters comença el servei el dia 1 de març i aquests són els telèfons directes per incidències: 637 415 138 i 627 973 122.

L’empresa Grup Barna Porters s’encarregarà del servei de Seguretat Privada a la urbanització de Vallpineda a partir de l’1 de març. És una empresa homologada per a aquest tipus de serveis i que compleix els requisits legals que estableix la Normativa de Seguretat per a urbanitzacions. L’horari de servei de Grup Barna Porters és de 12 hores ininterrompudes (de 6 pm a 6 am), de dilluns a diumenge. El realitzaran dos vigilants uniformats amb un cotxe patrulla logotipat. Per a qualsevol incidència es faciliten aquests números de telèfon directes: 637 415 138 – 627 973 122

El canvi en aquest servei respon sobretot a la necessitat urgent d’adaptar-lo a la normativa vigent des de fa anys sobre seguretat i vigilància a urbanitzacions com Vallpineda. En aquest sentit, cal destacar que la nostra urbanització mai no ha comptat amb un servei de vigilància com a tal, ja que l’anterior prestatària del servei JP Silcom Servicios SL oferia feines d’auxiliars de vigilància i consergeria amb les limitacions inherents que això suposa quant a capacitat per identificar o retenir persones i vehicles o tenir comunicació directa amb la policia. Tampoc no estaven habilitats per intervenir en cas d’aplanament, per exemple.

És important destacar que Cooperativa havia estat advertida diverses vegades, per part de la Policia Administrativa, que el servei de vigilància no s’ajustava a la Normativa i que podria ser sancionada per això. En aquest sentit, es pot afirmar que aquesta serà la primera vegada que Vallpineda tindrà un servei de Vigilància i Seguretat conforme a la Llei. Fins ara comptava amb un servei de consergeria.

Com es va anunciar recentment, el nou contracte amb el Grup Barna Porters suposarà un estalvi anual d’uns 70.000 € (un 25% menys). Les altres tasques a càrrec del personal de JL Silcom Servicios SL (obertura i tancament d’instal·lacions esportives, control de lluminària a la via pública, senyalització d’obres, revisió de caldera club, control de bosses escombraries per a gossos, control de desperfectes, control de contenidors plens, etc.) seran assumides per l’actual personal de Manteniment de Cooperativa. A aquest efecte, es durà a terme un petit ajustament dhorari perquè alguns daquests empleats treballin en horari de tarda.

Finalment, agrair per part de Cooperativa i els seus socis els serveis prestats al personal de JP Silcom Servicios SL i reiterar els nous telèfons directes per a temes de seguretat:
637 415 138
627 973 122

Previous Nova gerent i nova assesoria jurídica a Cooperativa