Enquesta sobre el servei d’escombraries a Vallpineda

L’enquesta elaborada pel Consell Rector a finals del mes de març va rebre gairebé 300 respostes vàlides.

Publiquem els resultats de l’enquesta sobre el servei de recollida d’escombraries de Vallpineda que es va posar en marxa a finals del mes de març passat. L’enquesta es va centrar en quatre preguntes, amb diferents opcions de respostes i pretenia mesurar el nivell de satisfacció dels veïns amb el peculiar servei de recollida d’escombraries que tenim a la nostra urbanització. Un sistema que, com se sap, combina recollida porta a porta amb la col·locació d’uns quants punts de contenidors dels ajuntaments.

Les dues primeres preguntes de l’enquesta puntuaven de 1 a 5 el nivell de satisfacció tant del servei porta a porta com de la idoneïtat del servei per afavorir el reciclatge. Aquests són els resultats a aquestes preguntes:

Les dues darreres preguntes buscaven esbrinar quin és el nivell de compromís dels veïns de Vallpineda amb el reciclatge i, per descomptat, conèixer si el sistema de recollida mixt de Vallpineda és el preferit dels socis:

El Consell Rector vol agrair a tots els veïns la seva participació a aquesta enquesta, ja que l’opinió de tots és fonamental per poder desenvolupar propostes que millorin realment el dia a dia a Vallpineda.

Previous Incident: vandalisme al carrer Mercè Amell