Incident: vandalisme al carrer Mercè Amell

El servei de vigilància ha emviat als Mossos imatges de les càmares de seguretat que es podrien fer servir per identificar l’autor.

Diumenge passat 2 d’abril, alguns vehicles aparcats al carrer Mercedes Amell de Vallpineda van apareixer amb els retrovisors trencats en el que sembla un clar acte de vandalisme. També es van trobar algunes motos tirades a terra.

Davant d’aquest fet, el servei de seguretat de la urbanització va visionar les imatges de les càmeres que la mateixa empresa Barna Porters ha instal·lat a l’accés de Vallpineda i va poder comprovar que cap a les 3h de la matinada un individu va passar per la zona. El comunicat del servei de seguretat explica que “després de revisar les imatges respecte a la incidència dels vehicles afectats per vandalisme, (el vigilant) observa que a les 2:55 h poc després que passés el cotxe amb el cotxe pel carrer Mercedes Amell, a un noi jove adolescent amb els cabells bruns, amb uns pantalons curts i una sideral negra com accedeix al carrer Mercedes Amell, per la manera de caminar el noi s’aprecia que va ebri.”

La custòdia i el visionat d’aquestes imatges de seguretat correspon a Grup Barna Porters que les ha remès a les comissaries dels Mossos d’Esquadra de Sitges i Vilanova i la Geltrú. Aquesta informació podria ser útil per als veïns afectats per aquest incident en cas de voler reclamar desperfectes a les seves companyies d’assegurances. En aquest cas, han d’acudir a les comissaries esmentades, informar que viuen a Vallpineda i dir que hi ha imatges enviades per Barna Porters sobre aquest incident.

Previous Classes d’espanyol per a estrangers a Vallpineda