Convocatòria: Assemblea Ordinària de Socis 2023

L’assemblea es celebrarà el proper dissabte 17 de juny al Centre Cultural El Local de Sant Pere de Ribes.

D’acord amb el que estableixen els estatuts, el Consell Rector de Cooperativa Vallpineda informa que la convocatòria de l’Assemblea Ordinària de Socis 2023 se celebrarà el proper dissabte 17 de juny. La reunió serà al Centre Cultural El Local a Sant Pere de Ribes:

ASSEMBLEA GENERAL DE SOCIS 2023
Data: Dissabte 17 de juny
Acreditacions: 9:15h
Primera convocatòria: 9:40h
Segona convocatòria: 10:00h
Lloc: Centre Cultural El Local (Sant Pere de Ribes)
Ubicació: El Local de Ribes

Amb l’objectiu de fer més àgil l’acreditació i l’accés a l’Assemblea, des del divendres 12 de juny s’obrirà un procés d’inscripció anticipada a les oficines de Cooperativa. Des del Consell Rector recomanem aquesta acreditació prèvia, encara que el mateix dia de l´Assemblea també serà possible registrar-se a partir de les 9:15h. Per a la delegació de vot es mantindrà el mateix mecanisme de les darreres assemblees. El soci que rep la delegació haurà de presentar aquest formulari signat per la persona delegant amb fotocòpia del DNI (NIE o passaport). A les oficines de Cooperativa disposen del formulari de delegació. Recordeu que només es pot delegar un vot per soci.

ORDRE DEL DIA

  1. Designació Interventors Assemblea
  2. Disponibilitat (no lectura) de l’acta anterior als socis
  3. Presentació del president
  4. Estat de morositat (via judicial)
  5. Comptes 2022 i Pressupost 2023
  6. Presentació Auditoria
  7. Ratificació de Tarifes Aigua: VOTACIÓ
  8. Aprovació comptes 2022: VOTACIÓ
  9. Pressupost 2023: VOTACIÓ
  10. Precs i preguntes

*L’assemblea es celebrarà preferentment en espanyol, encara que s’acceptaran preguntes i aclariments en català, anglès i francès.

En els propers dies s’enviarà més informació sobre l’Assemblea. Preguem que comparteixin aquests comunicats amb els socis que no els puguin rebre. Reviseu també la vostra safata de correu brossa o correu brossa. Per inscriure’s al butlletí de Cooperativa només cal facilitar un correu electrònic a info@vallpineda.cat

Atentament,
Consell Rector de Vallpineda

Previous Nou sistema de consulta online de la facturació