El nou Consell Rector inicia el seu mandat a Cooperativa

El nou Consell Rector de Cooperativa de Vallpineda inicia el seu mandat 2022-2026.

Després d’imposar-se a les eleccions celebrades a l’Assemblea del 22 d’octubre passat, per un marge de 149 vots a favor, 76 en contra i 6 en blanc, la candidatura B – Vallpineda és Futur, s’ha constituït oficialment com a nou Consell Rector de Vallpineda. Com ja s’ha explicat repetidament durant la campanya prèvia, les prioritats del nou equip passen per conèixer bé tant l’estat financer com l’organitzatiu de Cooperativa. Per això es posaran en marxa auditories i informes i es demanarà la informació necessària que ajudi a avaluar la veritable situació de la urbanització. Aquest pas és imprescindible abans de poder prendre decisions executives per encarar el nou mandat.

A la junta de constitució celebrada aquesta setmana, es van adjudicar els càrrecs oficials i les tasques inicials a cada membre del Consell:

President, Alexsandro Lyra
Vicepresident, Xavier Cuyàs
Tresorer, Carles Capa
Secretari, Lluís Villar
Vocal 1, Imma Canales
Vocal 2, Elena Peláez
Vocal 3, Sandra Pezonaga

Segons ha explicat el nou president Alex Lyra, “tenim molts plans i idees per millorar la nostra organització, però abans de prendre decisions importants és imprescindible saber en quina situació real es troba Vallpineda”. Sobre el tema de la gestió de l’aigua, que es va quedar pendent d’exposar a la recent Assemblea, Lyra ha explicat que “hem encarregat a la vocal Imma Canales que reculli tota la informació per poder analitzar com més aviat millor i al detall en quin punt estem sobre aquesta important qüestió”.