95a78f3015bd19286b33c65657114fc4

CONFERÈNCIA D’HABITATGE / CONFERENCIA DE VIVIENDA

Us adjuntem informació sobre la Conferència d’Habitatge que es durà a terme a la Biblioteca Armand Cardona Torrandell (c/ Menéndez Pelayo, 15-17) de Vilanova i la Geltrú el 27 de novembre, a les 16 hores, per si considereu interessant fer-ne difusió entre les persones associades a la vostra entitat.

 Programa:

 

16:00 – 17:00

Serveis de suport a les persones en relació a l’habitatge per entitats socials

A càrrec dels representants de Càritas i PAH

 

17:15 – 18:15

Què és bo saber de les hipoteques, els lloguer, els habitatges i les entitats financeres

A càrrec de representant d’ADICAE i dels serveis locals i comarcals d’assessorament sobre hipoteques

 

18:30 – 20:00

 

 

Ni comprar, ni llogar. Noves formes de accedir a l’habitatge

Presentació de la publicació “MODELS ALTERNATIUS D’ACCÉS  I TINENÇA DE L’HABITATGE” del Consell Nacional de la Joventut, a càrrec de Núria Colomé de l’equip de redactors de Celobert Cooperativa i de la presidenta del Consell Nacional de la Joventut de Catalunya, Núria Ramon

  


 

Adjuntamos información sobre la Conferencia de Vivienda que se llevará a cabo en la Biblioteca Armand Cardona Torrandell (c / Menéndez Pelayo, 15-17 ) de Vilanova y la Geltrú el 27 de noviembre , a las 16 horas, por si considera interesante hacer -ne difusión entre las personas asociadas a su entidad .

 Programa:

 

 

16:00 – 17:00

Servicios de apoyo a las personas en relación a la vivienda por entidades sociales

A cargo de los representantes de Cáritas y PAH

 

17:15 – 18:15

¿Qué es bueno saber de las hipotecas , los alquileres , las viviendas y las entidades financieras?

A cargo del representante de ADICAE y los servicios locales y comarcales de asesoramiento sobre hipotecas

 

18:30 – 20:00

 

 

Ni comprar ni alquilar . Nuevas formas de acceder a la vivienda

Presentación de la publicación ” MODELOS ALTERNATIVOS DE ACCESO Y TENENCIA DE LA VIVIENDA ” del Consejo Nacional de la Juventud, a cargo de Núria Colomé del equipo de redactores de Celobert Cooperativa y de la Presidenta del Consejo Nacional de la Juventud de Cataluña , Núria Ramon

Etiquetas: Sin etiquetas

Los comentarios están cerrados.