AMPLIACIÓ LÍNEA 1 TRANSPORT URBÀ VALLPINEDA / AMPLIACIÓN LÍNEA 1 TRANSPORTE URBANO VALLPINEDA

S’amplia la Línia 1 de transport urbà al pas per Vallpineda

Els veïns de la part alta de la urbanització disposaran de fins a quatre noves parades que contribuiran a connectar-los amb el casc urbà i l’estació de trens, a partir del proper dilluns 11 de novembre.

Així quedarà la Línia 1 a partir de l’11 de novembre, amb els darrers trams de Vallpineda incorporats.
Notícia publicada en la web de l’Eco de Sitges el dimecres 6 de novembre de 2013
 
La Línia 1 del servei de bus urbà de Sitges amplia el servei amb un nou tram que recorrerà la part alta de la urbanització Vallpineda, que comptarà amb quatre noves parades, i que començarà a funcionar el proper dilluns 11 de novembre amb el mateix horari, de 6.45 a 20.26 hores, i la mateixa freqüència de pas de 30 minuts.
 
Per tal de mantenir la freqüència de pas del servei, l’increment de servei a Vallpineda comporta la limitació de recorregut per l’interior de la Plana Est, tot i que es crea una nova parada a l’entrada principal del Parc de Can Robert.
 
Aquest tram de La Plana Est, iniciat l’any 2011, no ha tingut el rendiment desitjat probablement degut a la seva proximitat amb l’estació, quan és aquesta la destinació la majoritària d’entre els usuaris del bus urbà, tant per agafar el ferrocarril com per apropar-se al casc urbà.
 
Les noves parades de Vallpineda estan situades a Av. Miquel Utrillo, Passeig de Sant Albert, plaça Santiago Churruca i Passeig de Sant Didac. Abans de l’ampliació, la línia feia parades només a l’entrada de la urbanització i davant del Club Natació Sitges.
 
Per al regidor de Via Pública, Cementiris i Mobilitat, Lluís Marcé, l’ampliació de la línia “suposa estendre el servei a zones on el cotxe o la moto han estat fins ara absolutament necessaris per desplaçar-se fins al casc urbà, deixant sense opcions de mobilitat a molts usuaris que a partir d’ara podran agafar l’autobús”.
 
El transport urbà de Sitges està adherit al sistema tarifari integrat gestionat per l’ATM. D’entre els avantatges que suposa per als usuaris, el sistema tarifari permet combinar l’autobús urbà de Sitges, el servei de trens per desplaçar-se a Barcelona i agafar després el Metro, computant com un sol viatge.
_________________________________________________________________________________

Se amplia la Línea 1 de transporte urbano a su paso por Vallpineda

Los vecinos de la parte alta de la urbanización dispondrán de hasta cuatro nuevas paradas que contribuirán a conectarlos con el casco urbano y la estación de trenes, a partir del próximo lunes 11 de noviembre.

Así quedará la Línea 1a partir del 11 de noviembre, con los últimos tramos de Vallpineda incorporados.
Notícia publicada en la web del Eco de Sitges el miércoles 6 de noviembre de 2013
La Línea 1 del servicio de bus urbano de Sitges amplia su servicio con un nuevo tramo que recorrerá la parte alta de la urbanización Vallpineda, que contará con cuatro nuevas paradas, y que comenzará a funcionar el próximo lunes 11 de noviembre en el mismo horario, de 6:45 a 20:26 horas, y la misma frecuencia de paso de 30 minutos.
 
Con el fin de mantener la frecuencia de paso del servicio, el incremento del servicio de Vallpineda comporta la limitación del recorrido por el interior de la Plana Este, a pesar de que se crea una nueva parada en la entrada principal del “Parc de Can Robert”.
 
Este tramo de la Plana Este, iniciado el año 2011, no ha tenido el rendimiento deseado principalmente debido a su proximidad con la estación, cuando es esta la destinación mayoritaria entre los usuarios del bus urbano, tanto para coger el ferrocarril como para acercarse al casco urbano.
 
Las nuevas paradas de Vallpineda están situadas en la Av. Miquel Utrillo, Passeig de Sant Albert, plaça Santiago Churruca y Passeig de Sant Didac. Antes de la ampliación, la línea hacia solo paradas en la entrada de la urbanización y delante del Club Natació Sitges.
 
Para el regidor de Via Pública, Cementiris i Mobilitat, Lluís Marcé, la ampliación de la línea “supone ampliar el servicio a zonas donde el coche o la moto han estado hasta ahora absolutamente necesarias para desplazarse hasta el caso urbano, dejando sin opciones de movilidad a muchos usuarios que a partir de ahora podrán coger el autobús”.
 
El transporte urbano de Sitges está acogido al sistema de tarifas integrado, gestionado por la ATM. Dentro de las ventajas que supone para los usuarios, el sistema tarifas permite combinar bus urbano de Sitges, el servicio de trenes para desplazarse a Barcelona y coger después el Metro, computando un solo viaje.

Etiquetas: Sin etiquetas

Los comentarios están cerrados.